keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Mammutin tekemää!


Mammutin tekemä hellemekko meidän neidille! Yo-yo:n kanssa tietenkin, tyttö kun kovasti niistä tykkää. Tyttö lentokonetta katsoo hämmentyneenä, sen takia niin haaveileva ilme.

Tässä näin prinsessamaisesti laitetaan kumisaapasta jalkaan, Hellu on niihin erittäin ihastunut. Ei oikein vain sopinut tuon hameen kanssa, mutta eipä se menoa niin haitannutkaan :) Ihana tuo hame kyllä, ja sopivan kokoinenkin, vain helma on vähän pitkä vielä, mut tuo ei mitään haitanne! Kumisaappaat ovat kuulemma minun vanhat, ja vielä ne tuntuu kestävän :)

Tämä olikin hauska leikki! Kumpikin lapsi oli pitkät tovit sängyn alla, siinä Henkka sieltä kurkistaa. Hellu ei vaan millään ymmärtänyt sitä, ettei siellä mahdu istumaan, saatikka sitten seisomaan :)

Mammutin lahjaa yritän kovaa vauhtia tehdä, puolessa välissä jo ollaan, että kyllä se varmaan siitä! Siihen palaan sitten, kun on ajankohtaista.
Hauskaa loppuviikon jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

On ne niin ilmeikkäitä ja eloisia nuo sinun lapsesi, että on oikein ilo katsella heidän kuviaan! ;) Siinä jäi tuo Hellun kaunis mekko toiseksi. ;D

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kiitos Matleena! Kyllä ne kieltämättä vanhempansa pitävät kiireisinä :)

Mammutti kirjoitti...

Vähänkös on söpösiä!
Kyllä ne saappaat on sun ja jos oikein muistan, niin mummo ne sulle osti, ei ollut helppoa löytää niin pieniä saappaita siihen maailmanaikaan.
Pidä hyvä huoli saappaista, niin ovat sitten lapsenlapsenlapsillenikin käyttökuntoiset, hih!

Heidi kirjoitti...

Näistä kuvista tulee hyvä mieli :) . Ja mekkokin on oikein soma.