perjantai 8. toukokuuta 2009

"Hitsin pimpulat"-bolero

Huh, oli siinä aika homma.

Mammutti jossain blogissa huomasi nyppyjä nimitettävän "hitsin pimpuloiksi", joka olikin oikein osuva nimi. Nättihän tuosta tuli, mutta aika ajoin hermot meni! Mallihan oli Novitan uudesta lehdestä numero 39, sen verran kylläkin muokkasin, että hihat tein ainaoikeaa. Sellanen vilukissa kun olen, en lyhkäsiä hihoja halunnut. Hihoihin en kyllä ole kovin tyytyväinen, lörpöhtivät vähäsen. Eikä pituuskaan ihan riittänyt, vaikka pituutta niihin yritinkin tehdä. Lankana oli Patonsin 100%cotton.
Viikon ajan olemme kotona olleet remontin jäljiltä, ja hyvin ollaan taas arkeen totuttu. Aika vauhdikasta menoa meillä taasen on ollut. Ulkona ollaan paljon oltu, säät ovat olleet aivan loistavat.
Tällä hetkellä on työn alla Mammutille äitienpäivälahja, tosin ei kyllä taida äitienpäiväksi valmistua! Mutta kerrankos sitä :)
Hauskaa viikonloppua kaikille! Sekä kaikille äideille hauskaa äitienpäivää :)

9 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Kaunis tuo hitsin-pimpulat- bolero:-)

Hyvää viikonloppua ja hyvää äitienpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis bolero :)

Matleena kirjoitti...

Kyllä on hitsin-pimpulat kaunis! :)
Tänään näin kaupassa eräällä pikkutytöllä, ehkä 6-7v, samantapisella mallilla tehdyn boleron ja oli kyllä niin nätti, että halutti mennä hiplaamaan. Väri oli vähän tummempi kuin tuossa sinun bolerossa.

Hyvää äitienpäivää sinullekin! :)

Omppumato kirjoitti...

Ihana bolero! Onnistui hyvin ja on oikein kaunis.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani..Kauniita töitä olet taas tehnyt..

Mari kirjoitti...

Kaunis :)

Nina kirjoitti...

Kyllä on KAUNIS ....

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kiitokset kaikille!

Flikka kirjoitti...

Hei, tulin blogiisi vastavierailulle. Se olin muuten minä, joka blogissaan nimitti noita nyppyjä hitsin pimpuloiksi! :D Kiva kuulla että jollain muullakin on menny hermot niiden kanssa.