sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Huh, olipas viikko!


Mutta vihdoinkin sain Mammutin hihattimen valmiiksi!

Sellanen siitä tuli. Meillä kamera reistaa, enkä oikein jaksanut keskittyäkään, joten kuvista ei juurikaan tolkkua ota. Mutta ehkä saamme Mammutin blogiin sitten kuvia, kun sovittaa tätä. Toivottavasti on sopiva! Ohje löytyi Novitan sivuilta. Lankana oli Patonsin 100%Cotton, jota kului vähän reilu 400g. Työvälineenä 3.5:n pyöröt.

Minä sain, minä sain! Bongasin jostain netistä tuon kirjan, ja pakko oli saada ja hauskoja ohjeita siellä olikin. Mulla taitaa jonkinlainen pehmoleluvillitys olla päällä. :)

Kuten Mammutti tossa jo mainitsikin omassa blogissaan, meillä oli vatsatauti, nyt aletaan olla taas terveiden kirjoissa. Huh. Alkuviikon olin muutenkin töissä, ja loppuviikko meni taudin kourissa, vuorotellen kun sairasteltiin. Kutomiset ovat tästä syystä jäänyt taas vähiin, mutta kyllä se nyt tästä taas tasaantuu. Onneksi tämä viikko on ohi, jospa ens viikko olisi parempi!

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihana hihatin! En millään malttais odottaa, et pääsen sovittamaan. Ajattele viilenevää kesäiltaa kesäteatterissa, kun puen hihattimen päälleni...
ISO KIITOS!

Villa Lankala kirjoitti...

Ihana hihatin:-) Kauniin värinen.
Paranemisia!

Anu / Ei kissa karvoistaan kirjoitti...

Tosi nätti! Itsekin oon suunnitellut tekeväni tuon jossain vaiheessa, ja tämä sun toteutus vahvisti ajatusta entisestään. :)

Matleena kirjoitti...

Ihana hihatin, värikin niin kaunis! Siis ihan minunkin mieleeni tuo vaatekappale. Oispa kiva, jos Mammutti esittelisi tuon oikein päällään.

Onneksi tauti on jo ohi teillä. :)

Mukavaa kesäistä viikkoa sinnekin!

Eila kirjoitti...

Nätiltä näyttää ja väri on herkullinen.

Omppumato kirjoitti...

Ihana hihatin ja ihanan värinenkin.Minullakin on aikeissa tehdä tuo sama hihatin jossain välissä.

Tess kirjoitti...

Kauniin näköinen pintaneule tuossa hihattimessa. Toivottavasti pääsee näkemään kuvia, jossa tuo hihatin on päällä.

kio kirjoitti...

kaunis hihatin!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Kaunis hihatin ja värikin on ihana!

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Niistä tulee aina hyvä mieli :)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kaunis hihatin =D Toivottavasti olette jo päässeet eroon vatsataudista...

MariL kirjoitti...

Hei ja kiitos vierailustasi blogissani ja onnitteluista. :) Seuraan tuota äitisi blogia, ja kun nyt löysin tännekin, niin voisin alkaa sinunkin juttujasi lueskella. :) Hauskaa, kun äidillä ja tyttärellä on yhteinen harrastus. :) Minunkin äitini kyllä tekee käsitöitä silloin kun viitsii, mutta en voisi kuvitella häntä bloggaamassa... ;) Ihana tuo hihatin! :)