sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Pitkästä aikaa


Olen saanut jotain valmistakin aikaiseksi. Tytölle ihan perussukat. Kiirettä on pitänyt, lapsilla tarha lähtenyt hienosti käyntiin, ja minullakin koulussa ihan kivasti mennyt. Alkukankeudesta kun päästiin. Kutominen vaan on nyt sitten jäänyt vähemmälle, kun on niin kiirettä ollut. Yksi huivi on nyt puikoilla, katsotaan milloinka on valmis :)

3 vuotta sitten minusta tuli ensimmäisen kerran äiti. Tässä herra muutaman tunnin ikäisenä. Onpa toinen ollut pieni silloin, ihan itsekin hämmästyin kun noita kuvia selailin.

Ja nyt näin iso jätkä. Vetää trippimehua kuin viimeistä päivää ja oikein on herrasmiehen näköinen. Oli hauskat synttärit, ja poika nautti kaikesta todenteolla.

Tyttökin pääsi ruokapöytään herkuttelemaan(tottakai).
Tietokonekin on ollut minulla rikki, joten en ole blogeja päässyt kiertelemään. Pari päivää sitten sain uuden tietokoneen, kiitos isälle ja veljelle lahjasta. Joten nyt taas pääsen kiertelemään blogeja, kun vaan aika riittäisi :)
Hauskaa syksynjatkoa kaikille!

5 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Paljon onnea nuorelle herralle!

MariL kirjoitti...

Onnea synttärisankarille! Lapset kasvavat yllättävän äkkiä...

Tess kirjoitti...

Paljon onnea pikkumiehelle!

Matleena kirjoitti...

Niin se aika rientää, äsken peini ja nyt jo iso poika! Ja ennen kuin huomaatkaan, lapset ovat jo aikuisia, sitä sitten vasta saakin ihmetellä! Mutta onnittelut sankarille näin jälkikäteen!

Ihania lapsia sinulla! <3

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista!