perjantai 31. heinäkuuta 2009

Tässä se nyt kauan odotettu takki on!


Aloitan taas opiskelun 17.8, joten tein itselleni lahjaksi neuletakin. Lankana Patonsin Sorbet, jota kului vajaa 800g. 5puikoilla. Ohje Dropsin sivuilta.

Olen tyytyvääinen!

Käsiala saisi olla hieman siistimpää, mutta koska olen vain aloittelija, annan itselleni anteeksi. Ja varmasti tulen tätä käyttämään paljonkin.
Kuten Mammutti blogissaan jo totesikin, käytiin lasten kanssa päiväkotiin tutustumassa tänään. Aloittavat sen sitten 10.8. Kiva, kun pääsivät sisarusryhmään, on sitten edes yksi tuttu naama joukossa. Äkkiä ne varmasti tottuvat, minulle tämä taitaa isompi paikka olla. Kaipa minäkin totun. Ainakin henkilökunta oli mukavaa ja ammattitaitoisen tuntuista, joten siinä mielessä hyvin mielin olen. Vaikka jännittää.

Niin se tämäkin kesä meinaa vaan mennä, niin ettei huomaakaan. Hauskaa loppukesän jatkoa kaikille, toivotaan aurinkoisia säitä :)

24 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Hieno takki! :)

Lapset ovat sopeutuvaisia, heille ei päivähoidon aloitus ole niin rankka juttu, mitä aikuiset kuvittelevat. Tai he kokevat sen eri tavalla, saattaa esimerkiksi viikkojen tai kuukausien päästä tulla jotain sellaista vastaan, mitä ei ole ennen tullut, eikä sitä välttämättä heti hoksaakaan yhdistää siihen päiväkodin aloittamiseen. Tottakai se on iso muutos kaikille, mutta päiväkodin henkilökunta on koulutettuja, ja heidän puoleensa voi aina kääntyä! :)

Eila kirjoitti...

Hieno takki eikä käsialassakaan näytä mitään vikaa olevan.

Sanni kirjoitti...

Ihana takki! Lapset onneksi sopeutuvat nopeasti päiväkotiin. Pakko silti myöntää, että vaikka tuon tiedänkin, niin myöhemmin syksyllä koittava töihinpaluuni jännittää, koska kuopus jää sitten ensimmäsistä kertaa toisten hoiviin.

Mammutti kirjoitti...

On se vaan maottoman nätti takki!
Eikä käsialassa mitään vikaa oo ja minä tiedän sen, kun näin neuleen jo tekovaiheessa.

Riikka kirjoitti...

Erittäin hyvän näköinen takki!! =)

Flikka kirjoitti...

Ihana takki! Niin se taitaa monesti olla että äiti jännittää ja murehtii enemmän kuin lapset tuollaisia muutoksia. Lapset on niin sopeutuvaisia loppujen lopuksi.

Tess kirjoitti...

Kaunis neuletakki!

Mulla ainaki tutut sanovat, että äidille ja isälle se lasten päiväkotiin meneminen on vaikeampaa kuin lapsille. Lapsi on niin sopeutuvainen ja nauttii yleensä toisten lasten kanssa leikkimisestä.

Kirsi kirjoitti...

Oi ihana takki.

Lapset tottuvat tosi nopeasti. Minulla itselläni oli enemmän sopeutumisvaikeuksia kuin lapsilla.

Inkeri kirjoitti...

Muhkea takki!

Omppumato kirjoitti...

Ihana takki! Kauniin värinen ja upeita palmikoita. Kyllä kannattaakin olla tyytyväinen!

Matleena kirjoitti...

Upea takki! Passaa se päällä lähteä taas koulunpenkille! :) Ja miten niin muka "käsiala saisi olla siistimpää"!?! :D Aivan siistiähän tuo on!

Teillä onkin sitten muutosten syksy tulossa, tsemppiä teille kaikille! :)

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Kiitos kaikille tasapuolisesti, sekä takkikehuista, että syksyn muutosten tukemisesta! Tuntuu todella ihanalta, kun näin muistetaan!

ullapulla kirjoitti...

omasta kokemuksestani voin sanoa että alku on rankkaa kun lapsi/lapset jää huutamaan äidin perään. Kuitenkin hoitotödit sanoivat itkun loppuneen heti kun äiti oli ovesta lähtenyt ulos. Olin syksyllä vähän aikaa töissä, niin oli muksutu hoidossa, ja alku oli äidille PAALJOn rankempaa kuin lapsille, itsellekkin tuli itku ku eron hetki koitti. ja bussissa piti olla neule mukana niin sain ajatukset irti tytöistä(ja itkun loppumaan) =)

Todella hieno takki, pitäisi tehdä itselleenkin villatakki... =)

Tintti kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tintti kirjoitti...

Upea takki! Todella kauniit palmikot olet saanut aikaiseksi.

vesimiesneuloo kirjoitti...

Hyvän näköinen takki!

Eila kirjoitti...

Tulin vastavierailulle, kiitos kun piipahdit blogissani :) Todella kaunis takki! Kyllä lämmittää... ja omasta mielestäni väri on aivan loistava!

Sanni kirjoitti...

Kiva että kävit jättämässä synttärit tietoon ;)

Tuo on aivan mahtava tuo takki! Ihan tekis itekin mieli tehdä tollanen, vaikken koskaan oo mitään sukkia isompaa neulonut. Mutta ehkä joskus...

Näppi kirjoitti...

Hieno neuletakki. Tämä värikin on hyvä. Näitä on näkyny jossain muissakin blogeissa. Tällaselle ois itelläki tarvetta. Hmmmm. mitä materiaalia tuo lanka on? Villasekote?
Tsemppiä koulutielle.

Heidi kirjoitti...

Kauniit palmikot. Eikä mitään huomauttamista käsialasta, näyttää oikein kauniilta.

Villa Lankala kirjoitti...

Kaunis takki<#

Annu kirjoitti...

Kaunis takki, ihanan värinenkin!

Marle kirjoitti...

Jo vain on upea takki! Kyllä tuolla kelpaa kouluun mennä.

TiinaR kirjoitti...

Aivan upea takki :)